Velkommen til iDoktoren Erhverv

Du er logget ind som

Log ud
FIND DIN REPARATION
Reparationer -> Apple -> Watch -> IT - Support i hjemmet

IT - Support i hjemmet for Apple Watch

kr.
* Der tages forbehold for trykfejl udsolgte reparationer, samt ændring i priserne.

Andre reparationer til din Watch

minilogoFrontglas (Display) Original.2500

INDLEVERINGS PROCEDURE

Vores indleverings procedure

BESTIL REPARATION

phone icon green (+45) 25 30 77 55
Mail icon green mail@iDoktoren.dk
Du kan ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at booke en tid, eller har spørgsmål vdr. en reparation.


Hvorfor vælge os?

Vi er en Dansk virksomhed, der reparerer alle Apple produkter, alle Smartphones, Tablets, Mac-computere og Pc'ere. For os er kvalitet og god kundeservice altafgørende. Hos os er der ingen sure miner, lange ventetider eller dårlige reparationer.
Vi værdsltter kvalitet
Vi ønsker altid god service
Vi yder 2 års garanti

Kvalitet

Hos iDoktoren.dk bruger vi kun reservedele af samme kvalitet som originale reservedele. Tidligere tilbød vi også kopi-reservedele, men det gav os nogle reklamationer og utilfredse kunder. Derfor bliver alle vores reparationer i dag kun udført med reservedele af samme kvalitet som Apple bruger. Du kan få repareret din telefon på under 30 minutter.

Service

Vi har respekt for dig og din enhed. Det betyder, at vi garanterer fuld fortrolighed, og vi overholder datalovgivningen. Vi tilgår aldrig personlige oplysninger. Når du afleverer din enhed hos os, har du den i de fleste tilfælde tilbage i hånden inden for ½ time – sammen med 24 mdr. garanti på reparation og reservedele. Du kan naturligvis også sende din defekte enhed til os – eller ringe og bestille tid. Så undgår du ventetid.

Garanti

Hvis du har været uheldig, og fået ødelagt din telefon, bortfalder Apples Garanti. Vælger du at få repareret din enhed hos iDoktoren.dk, yder vi 24 mdr. reklamationsret på reparation og reservedelen. Hvis en reparationen mod forventning ikke har hjulpet, vil der blot skulle betales et diagnose gebyr 250kr.