Huawei Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Huawei er en kinesisk smartphone producent, der er blevet utroligt populære i løbet af de sidste år. Huawei er kendt for at lave rigtig gode telefoner til rigtigt skarpe priser, hvilket har kapret mange kunder fra de andre store producenter som Apple og Samsung. Men selvom Huawei er kendt for sin store kvalitet, så kan der stadig opstå skader og defekter. Heldigvis har vi hos iDoktoren mere end 10 års erfaring med alle slags smartphone reparationer hvilket gør at vi hurtigt kan sørge for, at din telefon bliver så god som ny.

Få repareret din telefon på 60 minutter

I løbet af de sidste år er Huawei stormet frem som en af verdens mest populære smartphones, hvilket har gjort at mange har valgt at lægge deres iPhone eller deres Samsung telefon på hylden. Takket være sin høje kvalitet og sin lave pris har Huawei formået at tilkæmpe sig en plads i forbrugernes hjerter, herunder også hos de danske.

Men selvom Huaweis telefoner er kendt for deres gode kvalitet, så kan der ligesom med andre smartphones nemt opstå skader eller andre problemer som skal løses. Hos iDoktoren har vi mange års erfaring med alle former for smartphone reparationer, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Nogle af de mest almindelige skader hos Huawei telefoner inkluderer blandt andet:

  •          Flækkede skærme
  •          Defekte højtalere
  •          Flade batterier
  •          Ødelagte kameraer

Men selvom alle disse skader har stor betydning for din telefons funktionalitet og dermed din dagligdag, så er den gode nyhed at de er relativt nemme og ikke mindst hurtige at reparere. Vi kan således reparere langt de fleste skader på under 60 minutter. Du skal derfor ikke være bange for at skulle gå i flere dage og mangle din telefon, når du kommer til os.

Vi reparerer Huaweis mest populære smartphones

Vi laver selvfølgelig smartphone reparation på alle Huaweis mest populære modeller. Det gælder f.eks:

  •          Huawei P20 Lite Reparation
  •          Huawei P30 Lite Reparation
  •          Huawei P30 Pro Reparation

Få lavet en hurtig diagnose og få et tilbud med det samme

Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din telefon, så vil også meget genre hjælpe dig med at finde ud af det. Vi tilbyder således altid at lave en diagnose af din telefon, så vi kan identificere, hvad der skal gøres for, at den bliver så god som ny igen.

Så snart vi har modtaget din enhed vil vores kompetente teknikere fejlvurdere den med udgangspunkt i en komplet diagnose-gennemgang af telefonen, samt eventuel vedlagte papirer med en fejlbeskrivelse fra dig.

Efter en endt diagnose er vores almindelige procedure altid, at vi kontakter dig med henblik på et tilbud som du skal godkende, førend vi fortsætter med at reparere på din enhed – såfremt du ikke ønsker tilbuddet samler vi blot din Huawai telefon igen og du får den retur i samme tilstand.

Book en reparation her eller kom forbi en af vores fysiske butikker

Hvis du lige nu sidder med en smartphone, som ikke virker som den skal, så er du meget velkommen til at booke en reparation her på siden. Vi vil sende dig en kuvert, som du kan bruge til at snede din telefon til os. Du kan også vælge at komme forbi en af vores fysiske butikker og indlevere den personligt. Her kan du også tale med vores dygtige teknikere, der hurtigt kan hjælpe dig.

Alle vores butikker ligger centralt placeret i henholdsvis Hørsholm, Roskilde og København.

I København finder du os blandt andet på Østerbro, Frederiksberg, i Indre by, samt i Taastrup. Alle vores butikker ligger centralt, så det er nemt at finde os, uanset, om du kommer på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Vælg en Huawei telefon fra listen

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på følgende telefon: