iPad Pro 12,9 (2017) (22)

Har skærmen på din iPad Pro 12.9” (2017) fået en ridse? Bestil en reparation her på siden. iDoktoren er eksperter i at reparere iPads og andre Apple-produkter. Vi udskifter gerne din skærm, dit batteri, ladestik eller udfører andre reparationer, som er med til at forlænge levetiden på din iPad Pro. Vi har konkurrencedygtige priser og nogle af landets bedste teknikere. 95% af alle reparationer er overstået på under 30 minutter.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

iPad Pro 12.9” fra 2017 var anden generation af Apples iPad Pro-serie.

Den kom på det danske marked i juni 2017, og havde en mærkbar højere ydeevne og responstid sammenlignet med den forudgående model. Billedet var lysere og den grafiske præstation var forbedret betydeligt.

I anmeldelser blev det desuden fremhævet, hvor meget bedre integration, der var mellem iPad’en og Apple Pencil. Det betød, at den var nemmere at bruge for de professionelle brugere, som brugte iPad’en til blandt andet grafisk design.

Den øgede brug betyder også, at den i højere grad end almindelige iPads bliver slidt hurtigere.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad Pro 12.9” fra 2017?

Hos iDoktoren reparerer vi alle skader og fejl, der kan være opstået på din iPad Pro.

De mest udbredte reparationer omhandler udskiftning af skærmen, nyt batteri, et beskadiget ladestik eller montering af beskyttelsesglas.

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige kundeoplevelse – også selvom det altid er lidt surt at skulle sende sin tablet til reparation. Du er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål om reparationen, eller hvordan vi håndterer din enhed.

Kort fortalt, så bliver den repareret på stedet, hvor vi har både værksted og lager. Vi bruger kun ESD-sikret udstyr, som beskytter din enhed mod statisk elektricitet. Og vi bruger kun reservedele, der er godkendte af Apple selv.

Du finder os både i København og i store dele af Nordsjælland.

Bestiller du din tid her på siden, slipper du for at skulle stå i kø. Og da størstedelen af vores reparationer er klaret på under en halv time, er du sjældent nødt til at vente til næste hverdag, før du har din iPad Pro tilbage i hænderne – god som ny.