iPad Pro 12,9″ (2015) (21)

Ønsker du at få repareret din iPad Pro 12,9″ (2015) Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

iPad Pro 12.9” fra 2015 var den allerførste af Apples Pro-modeller.

Navnet stammer oprindeligt fra deres serie af bærbare computere, som var rettet mere mod professionelle, frem for studerende eller til privat brug.

iPad Pro’en var derfor især rettet mod opgaver, der tidligere havde krævede en højere ydeevne og processorkraft. Med andre ord, så skulle den kunne trække lignende programmer og skabe de samme resultater, som hvis du havde brugt en “rigtig” computer.

De ekstra krav betyder også, at iPad Pro’en var designet til at blive brugt mere intensivt end de almindelige modeller. Hyppigere, mere krævende, brug betyder også, at den ofte oplever mere slid.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad Pro 12.9” fra 2015?

En iPad Pro kan komme ud for lidt af hvert.

Heldigvis kan vi også fikse lidt af hvert. Hos iDoktoren er vi eksperter i at udskifte skærme, batterier, ladestik og udføre andre reparationer, som kunne være nødvendige, når din iPad bliver beskadiget.

Når din iPad kommer på vores værksted, bliver den håndteret nænsomt og trygt. Alle vores teknikere er blevet certificeret af Apple til reparation af deres produkter. Vi holder os løbende opdateret på nye teknikker og viden, som vi har brug for at give dig den bedst mulige reparation.

Du skal blot bestille tid her på siden og møde op på det aftalte tidspunkt i din valgte butik.

Du finder os overalt i København og flere steder i Nordsjælland.