MacBook Pro 15″ 2019-2020 (A1990) (13)

Ønsker du at få repareret din MacBook Pro 15″ 2019-2020 (A1990) Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

MacBook Pro 15” er en del af den fjerde generation af MacBooks.

Den er smallere og har en højere ydeevne sammenlignet med forrige modeller. Som en del af Pro-linjen er den ideel til studerende eller fagpersoner, der har brug for en kraftig computer til sit arbejde.

MacBook Pro 15” (A1990) er indtil videre den sidste af sin årgang – efter november 2019 introducerede Apple den femte generation, som indtil videre kun har haft modeller i 13” eller 16”.

Fjerde generationen havde desværre også sine skavanker. Enheder fra denne æra blev bl.a. kritiseret for deres tastatur – som dog blev forbedret i senere modeller, overgangen til eksklusivt at have Thunderbolt USB C-porte og støj fra blæserne, når processoren kørte på sit højeste.

Udskiftning af MacBook Pro Retina-skærm og andre reparationer

MacBook Pro 15” har et Retina-display, der kan give dig op til 5K-billeder med smukke og dybde farvetoner.

Skærmen har en høj opløsning og kan bruges til både at se Netflix eller arbejde i de tungere grafik- og redigeringsprogrammer. En klar skærm uden ridser eller døde pixels (permanente sorte pletter) er derfor ofte en nødvendighed.

Hvis din skærm eller display er blevet beskadiget, kan vi hjælpe.

Vores teknikere har en kæmpe erfaring med udskiftning af batterier, og andre reparationer. Vi bruger kun de bedste komponenter og specialværktøj til at udføre reparationen.

Bestil din reparation online – eller besøg os i København og omegn

Bestil din reparation her på siden. Det er nemt og hurtigt. Vælg først din enhed og den ønskede reparation. Dernæst skal du blot klikke på butikken og datoen for, hvornår du vil indlevere din model. De fleste reparationer er klaret på en dag.

Du finder os i København, Roskilde og store dele af Nordsjælland.