OnePlus 6T (8)

Ønsker du at få repareret din OnePlus 6T Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

Hvis uheldet er ude

Skulle det forfærdelige ske, at din OnePlus 6T går i stykker. Skærmen smadrer, batteriet er dødt, tænd/sluk knappen er defekt eller lign. Så kom ind forbi en af iDoktorens butikker, så har du en telefon som føles så god som ny indenfor ca. 30 minutter.

Derfor er iDoktoren Danmarks bedste

Hos iDoktoren er vi utrolig stolte af det håndværk og den service vi lægger for dagen. Vi har et hav af certificerede teknikere, med over 10 års erfaring. Dem har vi udstyret med de bedste værktøjer og de bedste reservedele, derfor er du altid sikret den bedste reparation.

Vi har 24 måneders reklamation på alle reparationer foretaget hos iDoktoren, dette medgiver vi med glæde i og med vi stoler så meget på vores håndværk.

Mere info om OnePlus 6T Reparation

Ønsker du mere info i forbindelse med en reparation af din OnePlus 6T, så er du mere end velkommen til at give os et kald eller komme ned i af vores butikker og modtage et uforpligtende tilbud.