Huawei Mate 20 Pro (18)

Ønsker du at få repareret din Huawei Mate 20 Pro Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

Når din Huawei Mate 20 Pro går i stykker, så tænk smart og vælg iDoktoren

iDoktoren er Danmarks mest erfarne, og vores erfaring er kommet på baggrund af glade og tilfredse kunder. Ydede vi ikke den service og sikkerhed vi gør, så havde vi ikke den succes vi har i dag. Vores vision er at skabe de bedste rammer for vores kunder, så de effektivt og nemt kan få repareret deres telefon.

Derfor er iDoktorens kunder så glade

iDoktoren har kun certificerede teknikere ansat, som sikrer en fejlfri reparation.

Når vores certificerede teknikere arbejder på din telefon, bruger de kun originale reservedele. Det gør vi udelukkende for, at du kan føle dig tryg. Originale reservedele er mere holdbare, hvilket sikrer, at din telefon igen vil føles så god som ny. Efter hver endt reparation, så har du som kunde altid en 24 måneders reklamation, så du ikke behøver gå rundt og bekymre dig.

Var det uddybende nok?

Hvis du mangler informationer, eller bare har yderligere spørgsmål til en reparation. Så er du mere end velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, eller besøge os i af vores butikker.