Apple Watch Serie 2 (2)

Ønsker du at få repareret din Apple Watch Serie 2 Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

Er dit Apple Watch Series 2 gået i stykker efter en våd regnvejrsdag? Eller har skærmen slet og ret fået en flænge? Så kan iDoktoren hjælpe.

Vi tilbyder en hurtig reparation af dit smartwatch til nogle af markedets bedste priser.

Apple præsenterede Apple Watch Series 2 i 2016. Det er en del af 2. generationen af deres populære smartwatches sammen med Apple Watch Series 1. Det har en indbygget GPS og kan fås i både aluminium og rustfrit stål. Det er desuden væsentlig mere vandtæt end sine forgængere, og kan endda klare at blive neddykket i vand i kortere tid.

Dette betyder dog ikke, at det er immunt over for vandskader.

Hvilke skader kan vi reparere på dit Apple Watch Series 2?

Vi tager vores Apple Watch med overalt. Det betyder også, at det er i mere fare for slid og uheld. De mest udbredte skader er en flækket skærm, et dødt batteri eller en beskadiget forbindelse i hardware-porten.

Alle de skader kan du få repareret hos iDoktoren, ofte på under 60 minutter.

Når vi reparerer dit Apple Watch, bruger vi kun reservedele, der er godkendte af Apple. Derudover har alle vores teknikere gennemgået en grundig certificering. Koblet med vores store ekspertise inden for mobil- og tabletreparation, betyder det, at du får en reparation i høj kvalitet, når du vælger os.

Vi giver 100% prisgaranti på vores reparationer. Det betyder, at vi reparer dit smartwatch igen, hvis det viser sig, at skaden eller fejlen vender tilbage.