ASUS Bærbar (4)

Ønsker du at få repareret din ASUS Bærbar Hos iDoktoren kan vi udfører mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning mv. Bestil tid online eller mød op i vores butik, så hjælper vi dig gerne videre. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Læs mere

Du kan komme ind uden tidsbestilling – vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

ASUS er en af de ledende producenter af bærbare, både laptops og notebooks, i Danmark (og resten af verden). Deres popularitet gør også, at vi har løst lidt af hvert, når det kommer til skader. Vi kender mærket godt – og kan hurtigt finde og løse problemet for netop din enhed.

Uanset om der er tale om en totalskade eller bare en mindre opgradering, kan vi hjælpe din ASUS på vej. De fleste reparationer eller udskiftninger er overstået på under en time.

Vi reparerer blandt andet:

  • ASUS StudioBook
  • ASUS ZenBook
  • ASUS VivoBook
  • ASUS Chromebook

Men hvis din model ikke er på listen, kan vi som regel stadig reparere den. Bare kontakt os for yderligere informationer – eller bestil din reparation direkte her på siden.

Hvorfor vælg iDoktoren, når du skal reparere din ASUS bærbar?

I iDoktoren har vi stor og dybdegående erfaring med reparation af bærbare – fra ASUS, men også mange af de andre store producenter. Vi har i mere end ti år repareret skader, udskiftet hardware og løst problemer for vores kunder. I den tid har vi altså haft flere hundrede computere forbi vores værksted.

Vi orienterer os løbende i den seneste hardware, de bedste reparationsmetoder og de nyeste udviklinger inden for bærbare computere.

Udover vores ekspertise, får du altid konkurrencedygtige priser hos iDoktoren. Din pengepung behøver altså ikke lide, selvom din computer pludseligt er afgået ved døden. Vi står klar til at hjælpe med at udbedre fejl, fikse skaden eller give din ASUS en opgradering.

Alle reparationer er dækket af vores 24-måneders reklamation. Din bærbare bliver altså så god som ny.

Typer af reparationer for bærbare fra ASUS

Hos iDoktoren kan du få præcis den reparation, din ASUS har brug for.

Har du et problem, der ikke optræder i vores liste eller oversigt, kan vi stadig være til hjælp. Her skal du blot kontakte os, så vi kan spore os ind på, hvordan vi kan løse problemet for dig.

Hos iDoktoren kan du bl.a. få:

  • Diagnose af problemet
  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af harddisk
  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning af tastatur
  • Udskiftning af højttalere
  • m.v.

Bemærk: alle priser er vejledende. Forskellige modeller kræver hver deres løsning, og de løsninger og hardware kan variere i pris. I oversigten finder du derfor kun et estimat af, hvad vi forventer opgaven vil koste. Inden reparationen går i gang, får du dog et nøjagtigt overslag på prisen og det forventede arbejde.

Sådan fungerer bestilling af reparation hos iDoktoren

Du bestiller din reparation ved at udfylde formularen foroven. Herefter skal du aflevere din enhed i den butik, du har valgt, på det valgte tidspunkt.

Når du udfylder formularen, skal du:

  • Vælg den pågældende reparation eller udskiftning (skærm, keyboard, højttalere e.l.)
  • Indtast dine personoplysninger
  • Bestil din reparation

Når du har afleveret din ASUS, klarer vi resten. De fleste reparationer er overstået på under en time. Det kræver blot, at du har bestilt tid i forvejen, så vi kan sørge for, at de nødvendige reservedele er på lager.

Du finder os i København og store dele af Nordsjælland.