Persondatapolitik for iDoktoren

Hos iDoktoren respekterer vi hemmeligholdelse af personoplysninger, som afgives ved kontakt med os. Vi er opmærksom på de gældende regler ang. behandling af personlige oplysninger, og vi behandler dine data efter disse regler.

Personlige oplysninger dækker over en information der kan føre tilbage til et fysisk individ. Dette er vedtaget af EU i form af deres GDPR, som ligger til grundlag for vores persondatapolitik.
Ved kontakt med iDoktoren telefonisk, mail eller ved fysisk besøg i butikken, indsamler vi de oplysninger der er nødvendige for, at vi kan assistere dig.

Hvilke personlige oplysninger behandler iDoktoren?
Du har altid mulighed for at kontakte os og anmode om, at være anonym, hvis vi antager dette som værende muligt i den givne situation. Vi er dog nødsaget til at indsamle visse oplysninger, såfremt du giver os accept jævnført denne persondatapolitik. Med andre ord, registrerer vi intet medmindre du har givet os direkte accept.
Vi kan indsamle disse oplysninger i forbindelse med din accept:

 • For – og efternavn
 • Cvr – og firmanavn
 • EAN-nummer
 • Adresse
 • Telefon Nummer
 • E-mail adresse
 • Post nummer
 • IMEI nummer
 • Serie nummer
 • Diverse adgangskoder
 • Kontooplysninger (f.eks. iTunes konto)
 • IP-adresse
 • Enheds oplysninger

Herudover skal du være opmærksom på, at andre personlige information kan blive behandlet, hvis du selv har angivet disse i en mail, et brev eller ved indtalt telefonsvarer besked. Derudover kan en konkret sag kræve yderligere personlige oplysninger som vil fremgå af ordrebekræftelsen.

iDoktoren håndter ikke direkte dine betalingsoplysninger da vi er koblet direkte på betalingssystemerne.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Vi anvender dine oplysninger for, at kunne henvende kontakt til dig, hvis du har bedt os herom eller, for at kunne overholde en aftalen som du har indgået med iDoktoren. Dette betyder også, at vi videregiver dine personlige oplysninger til vores bogførings system E-Conomic jf. bekendtgørelsen om bogføringsloven.
Ved bestilling af reservedele til Samsung videresendes din telefons serienummer.
Ved reparation hos Apple videresendes dit IMEI nummer.

Dine rettigheder
Vi har stor respekt for de rettigheder der stilles jf. EU’s GDPR, og følger dem nøje. Dette betyder, at du blot kan kontakte os hvis du har en forespørgsel på dine personlige oplysninger. Ved nogen form for henvendelse om personlige data kan du kontakte os på mail@idoktoren.dk eller tlf. 25307755. Du er naturligvis også velkommen til, at komme forbi vores butik.

Hvem videregiver vi data til?
Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen, med mindre, at det er strengt nødvendigt. Der vil kun videre gives oplysninger til:

 • Betroede tredjeparts mænd med henblik på at kunne levere dig en specifik ydelse fx Samsung eller Apple
 • Diverse modtager når det følger af lov, at vi skal udlevere dine data til f.eks. skat eller politiet.

Derudover anvender vi Google Analytics til, at holde statistik om brugen af vores hjemmeside. Dette administreres af Google og Atriumweb.

Hvor gemmes dine data?
Vi opbevarer alle data idenfor EU. Vi kan desværre ikke sørge for, at alle oplysninger er krypteret, men vi sørger for at sensitive data ikke bliver opbevaret.

Hvornår slettes dine data?
Da dine personline oplysninger gemmes med henblik på opretholdelse af bekendtgørelsen om bogføringsloven, vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år. Alle oplysninger om adgangskoder sletters umiddelbart efter håndtering af din sag.
Data fra computer eller telefonreparation, hvor flytning eller sikkerhedskopiering af personlige data er nødvendigt, vil de blive opbevaret i 7 dage, i tilfælde af mangelende data på enheden. Herefter vil det blive slettet, med mindre andet er aftalt jf. ordrebekræftelsen.

Udgiver
iDoktoren.DK
Cvr.:
Usserød Kongevej 22
2970 Hørsholm
Tlf.: 25307755
mail@idoktoren.dk