Reparation af telefon og computer i eget hjem og på arbejdspladsen

Vil du have repareret din telefon hjemmefra eller på din arbejdsplads? Så er du kommet til det rette sted. Hos iDoktoren tilbyder vi computer og mobil reparation hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, så du nemt og hurtigt kan få repareret din enhed.

Du kan bestille vores mobil reparation online. Så kommer vi på aftalte tidspunkt og adresse. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Hørsholm.

Mobilt reparationsværksted

Tid og afstand skal ikke begrænse dig fra at få din telefon eller computer repareret. Derfor tilbyder vi også at reparere dit elektronik hjemme hos dig i vores kørende værksted. På den måde behøver du ikke finde tid til reparation af din telefon, da vores reparatører er fuldt udrustet med udstyr og et stort reservedelssortiment, når de kommer ud. Du behøver med andre ord slet ikke at forlade husets fire vægge for at få repareret din enhed.

Denne service er også en fordel for dig, der er på arbejde og hurtigt og enkelt vil have repareret din arbejdstelefon men ikke har tid til at forlade dine arbejdsopgaver. Vi kører direkte ud til din arbejdsplads og sørger for at fikse din telefon eller computer for den sags skyld.

Kørende service i Nordsjællend

Vi tilbyder bl.a. mobil reparation i følgende områder:

Virum
Nivå
Lyngby
Søborg
Vedbæk
Rungsted
Kokkedal
Hornbæk
Hørsholm
Gilleleje

Hvis din by ikke er nævnt i oversigten, så er du velkommen til at kontakte os, da vi ofte kan finde en løsning alligevel.

Du får garanti hos iDoktoren

Når du benytter iDoktorens kørende værksted, kan du være sikker på, at vi kun benytter os af reservedele i højeste kvalitet. Ved reparationer af Apple produkter overtager iDoktoren desuden de resterende måneder af din Apple-garanti og yder herudover 24 måneders reklamationsret på alle reparationer og reservedele. På den måde er du godt dækket ind, når du benytter vores reparationsservice. Hvis reparationen mod al forventning ikke har hjulpet, vil der blot skulle betales et diagnose gebyr på 250 kr.


Sådan bestiller du mobil reparation hjemme hos dig eller på din arbejdsplads:

Find din telefon på hjemmesiden.
Vælg den ønskede reparation.
Vælg lokationen “reparation i dit hjem” og vælg dato.
Indtast dine oplysninger og bestil til adressen.

Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og derfor går service og kvalitet altid hånd i hånd hos os – også når vores reparationsservice kommer ud til dig.

Vil du hellere besøge vores fysiske butik?

Hvis du hellere vil besøge vores fysiske butik, er du også meget velkommen på vores adresse i Hørsholm. Her kan vi hurtigt fikse din telefon, computer, iPad eller anden enhed, så du kan tage den i brug igen. Vi kan både råde og vejlede dig om reparationer samt gennemgå din enhed for at stille den helt rigtige diagnose.

Når du afleverer din telefon hos os, kan du i de fleste tilfælde få den repareret på under 30 minutter. Det kalder vi effektiv service!

Benyt vores mobile reparationsservice i dag

Vil du have repareret din telefon eller computer på en valgfri adresse? Bestil en reparation i dag og prøv vores mobile reparation i dit hjem eller fra en anden adresse. Vi hjælper dig også gerne fra vores fysiske butik i Nordsjælland.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores kørende værksted, så tøv ikke med at kontakte os på mail@idoktoren.dk, på telefon +45 25 30 77 55 eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på følgende telefon: