Køb og salg af iPhone og Android

Her hos iDoktoren går vi op i den grønne omstilling og hjælper dermed vores kunder af med brugt elektronik ved salg af iPhone og Android. Kom ned i butikken med jeres gamle telefoner, og lad os tage os af dem.

Opkøb af gamle telefoner

Salg af iPhone kan være en god måde at få nogle penge til at dække omkostningerne ved din nye enhed, og samtidig hjælper det med at reducere affald og give din gamle iPhone et nyt liv. Men hvor skal man egentlig sælge sine gamle enheder henne? 

Hos iDoktoren gør vi denne proces nem for dig. Vi opkøber din gamle telefon, såfremt den stadig virker. Vi køber hovedsageligt Apple og Samsung, dog ikke modeller ældre end iPhone 6s eller computere ældre end 2014.

Kom forbi butikken til en uforpligtende snak og få et tilbud på netop din enhed!. OBS. Vi køber ikke gamle windows computere!

Hvorfor skal jeg sælge min brugte enhed til iDoktoren?

Når du sælger din ting, er det selvfølgelig altid vigtigt at sikre dig, at du sælger til en pålidelig virksomhed. Du kan trygt sælge til os. Vi leverer altid god kundeservice og går højt op i at have tilfredse kunder hos iDoktoren. 

Hertil har vi en hurtig og effektiv betalingsproces, og når du har accepteret et tilbud fra os på din brugte enhed, kan du forvente at modtage betaling inden for 1-3 dage, afhængigt af hvilken udbetalingsform du vælger. Vi stræber efter at gøre salgsprocessen nem og bekvem for dig, så du kan føle dig tryg og tilfreds med hele oplevelsen. Vores mål er at levere en problemfri og pålidelig oplevelse, både når det gælder reparationer og køb af brugte enheder.

Du kan være sikker på, at vi hos iDoktoren vil behandle dig med professionalisme og respekt gennem hele processen.

Salg af iphone

Salg af iPhone​

Først og fremmest er det vigtigt at forberede sig til salg af ens iPhone. Dette indebærer at sikre, at telefonen stadigvæk virker, og at alle data er blevet slettet fra enheden. Hvis man ikke sørger for at slette alle ens personlige data, går den tabt, da vi hos iDoktoren selvfølgelig sletter alt data, inden vi videresælger den. Vi ser dog helst at dette er noget du har taget stilling til inden du sælger den til os – for vi har ikke mulighed for at genskabe eller tilbagesende data fra enheden, når den først er kommet i vores varetægt. 

For at slette alle data fra ens iPhone er det en god idé, at sikkerhedskopiere alle ens data til iCloud eller en anden sikker lagringsplads først. Dernæst kan man gå til “Indstillinger”, vælge “Generelt”, og trykke på “Nulstil”. Her kan man vælge “Slet alt indhold og alle indstillinger” for at fjerne alle data fra enheden.

Når du har sikkerhedskopireret alt din data, og efterfølgende slettet den, har du nu mulighed for at sælge den videre til os til en attraktiv pris, såfremt den stadigvæk virker selvfølgelig.

Hvorfor skal jeg sælge min brugte enhed til iDoktoren?

En af de største fordele ved salg af iPhone til iDoktoren er, at vi ofte betaler mere end andre steder. Dette skyldes, at vi har specialiseret os i at købe brugte enheder og efterfølgende reparere, så de er klar til videresalg. 

Når du sælger din ting, er det selvfølgelig altid vigtigt at sikre dig, at du sælger til en pålidelig virksomhed. Du kan trygt sælge til os. Vi leverer altid god kundeservice og går højt op i at have tilfredse kunder hos iDoktoren. 

Hertil har vi en hurtig og effektiv betalingsproces, og når du har accepteret et tilbud fra os på din brugte enhed, kan du forvente at modtage betaling inden for 1-3 dage, afhængigt af hvilken udbetalingsform du vælger.

Vi bestræber os på at være en pålidelig virksomhed, hvor du trygt kan sælge dine ting og få en fair pris. Hos iDoktoren er vores mål at skabe en smidig og gennemsigtig salgsproces, så du kan føle dig tryg og tilfreds med dit salg.

Salg af brugte enheder

Hos iDoktoren tilbyder vi også istandsatte brugte enheder med 2 års reklamation. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste værdi for deres penge, derfor ligger vores priser altid lidt under markedspriserne, samtidig med at vi opretholder den samme gode tryghed og kvalitet.

Vi opfordrer dig til at besøge vores butik eller kontakte os telefonisk for at høre, hvilke enheder vi har på lager. Vær dog opmærksom på, at vores enheder ofte bliver solgt hurtigt, og derfor kan vores lagerstatus variere. Vi anbefaler derfor at være hurtig, når du finder en enhed, der passer til dine behov.

Vi er stolte af vores udvalg af istandsatte brugte enheder, der er blevet grundigt testet og gennemgået for at sikre deres funktionalitet og kvalitet. Hos iDoktoren kan du finde pålidelige enheder til en konkurrencedygtig pris og med en lang reklamationsperiode, så du kan have fuld tillid til dit køb.

salg af iphone