iPhone & mobil reparation i Nordsjælland

Er din telefon gået i stykker? Bare rolig – hos iDoktoren er vi eksperter i telefon reparation, og vi tilbyder reparation af et stort udvalg af mærker. Så skal du have repareret din iPhone eller anden type smartphone, står vi klar til at hjælpe.

Vi er beliggende i Hørsholm, men vi tilbyder også reparation af din telefon hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller hvorend det passer dig. Bestil reparation online i dag eller kom forbi vores butik.

iPhone og mobil reparation Nærum, Søborg og Nordsjælland.

Vælg en telefon fra listen

Kvalitet, service og garanti på telefon reparation

Kvalitet og service er altid i centrum hos iDoktoren. Derfor benytter vi os også udelukkende af reservedele i høj kvalitet for at sikre et godt resultat. Vi benytter altid original Apple kvalitet og A-kvalitets skærme på udvalgte modeller.

Vi tilbyder hurtig og billig telefon reparation, hvor du i de fleste tilfælde vil have din telefon tilbage i hånden inden for 30 minutter. Det kalder vi effektiv service!

Ved reparationer af iPhones overtager iDoktoren desuden de resterende måneder af din Apple-garanti og yder herudover 24 måneders reklamationsret på alle reparationer og reservedele. På den måde er du godt dækket ind, når du benytter vores reparationsservice. Hvis reparationen mod al forventning ikke har hjulpet, vil der blot skulle betales et diagnose gebyr på 250 kr.

Reparation af de førende mærker

Hos iDoktoren tilbyder vi reparation af telefoner fra de førende producenter. Derfor kan du med høj sandsynlighed få fikset din telefon hos os. Vi kan udføre mange forskellige slags reparationer til attraktive priser. F.eks kan vi hjælpe dig med diagnosen, skærmudskiftning og meget mere.

Vi reparerer bl.a. telefoner af mærkerne: iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Motorola, Nokia og One Plus. Har du et telefon af et bestemt mærke, som ikke er at finde på hjemmesiden? Så skal du endelig kontakte os.

Du kan nemt og enkelt bestille reparation af din telefon på vores hjemmeside. Du vælger blot mærket på din telefon, typen samt hvilken reparation, du ønsker.

Hvilke slags skader håndterer vi?

Vores reparationsservice spænder vidt og bredt, og vi reparerer mange forskellige elementer på telefoner. De mest almindelige telefon reparationer er:

Skærmskift: Mange mennesker kommer på et tidspunkt til at ødelægge deres skærm. Det er ikke holdbart at have en telefon med en ødelagt skærm, og derfor tilbyder vi hurtig og effektiv skærmskift til en god pris.

Batteri: Synes du, at dit batteri på telefonen er blevet dårligere, kan det være en god idé at få det skiftet. Batteriets funktion kan nemlig godt forringes med tiden.

Bagcover: Nogle telefoner har glas som bagcover. Selvom det giver et flot design, gør det også telefonen mere skrøbelig. Vi tilbyder udskiftning af bagcover til billige penge, hvis uheldet skulle være ude.

Få repareret din telefon i eget hjem

Når du anvender iDoktorens telefon reparation, behøver du ikke forlade hjemmets fire vægge. Vi har nemlig også et kørende værksted, der kan komme dig og din telefon til undsætning på din egen adresse. På den måde skal du ikke at bruge tid på at få din telefon repareret – vi kommer direkte til dig. Vores kørende værksted kan også sørge for din iPad reparation eller computer reparation.

Vores reparatører er erfarne, effektive og servicemindede. Det er med til at sikre en god oplevelse hver gang, du benytter vores kørende værksted.

Bestil udkørsel i dag, og vores team vil komme ud til dig hurtigst muligt.

Skal vi stå for din telefon reparation?

Vil du have en hurtig og effektiv reparation af din telefon, står iDoktoren klar til at hjælpe. Vi er specialister i at reparere telefoner fra de største mærker, og vi fikser også gerne din.
Få repareret din telefon hos iDoktoren – du kan både bestille tid online, booke os hjem til dig eller besøge os fysisk i vores butik i Hørsholm. Bestil en tid online.

Har du nogle spørgsmål vedrørende reparation af telefon,? Så tøv ikke med at kontakte os ved at ringe på telefon +45 25 30 77 55, sende en mail til mail@idoktoren.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på følgende telefon: