Om iDoktoren I Hørsholm

Hvorfor vælge os?

Vi er en Dansk virksomhed, der reparerer alle Apple produkter, alle Smartphones, Tablets, Mac-computere og Pc’ere. For os er kvalitet og god kundeservice altafgørende. Hos os er der ingen sure miner, lange ventetider eller dårlige reparationer.

Kvalitet

Hos iDoktoren.dk giver vi dig valget, du bestemmer selv om du vil have lavet din telefon med en original kvaliteteskærm, eller en meget fornuftig A-skærm. Du kan få repareret din telefon på under 30 minutter.

Service

Vi har respekt for dig og din enhed. Det betyder, at vi garanterer fuld fortrolighed, og vi overholder datalovgivningen. Vi tilgår aldrig personlige oplysninger. Når du afleverer din enhed hos os, har du den i de fleste tilfælde tilbage i hånden inden for ½ time – sammen med 24 mdr. garanti på reparation og reservedele. Du kan naturligvis også sende din defekte enhed til os – eller ringe og bestille tid. Så undgår du ventetid.

Garanti

Hvis du har været uheldig, og fået ødelagt din telefon, bortfalder Apples Garanti. Vælger du at få repareret din enhed hos iDoktoren.dk, yder vi 24 mdr. reklamationsret på reparation og reservedelen. Hvis en reparationen mod forventning ikke har hjulpet, vil der blot skulle betales et diagnose gebyr 250kr.

Garanti*

Hvis du har været uheldig, og fået ødelagt din telefon, bortfalder Apples Garanti. *Vælger du at få repareret din enhed hos iDoktoren.dk, yder vi 24 mdr. reklamationsret på reparation og reservedelen.

Hvis en reparationen mod forventning ikke har hjulpet, vil der blot skulle betales et diagnose gebyr 250kr.

Kvalitet og god service

Hos iDoktoren bruger vi kun de bedste reservedele, som er tilgængelige på markedet, og går aldrig på kompromis. Vi tilbyder både original Apple kvalitet og A-kvalitets skærme på udvalgte modeller. Vi stræber altid efter at yde den bedste service, og hjælper altid med et smil uanset problemet. Skulle uheldet være ude, vil vores dygtige medarbejdere altid guide dig i den rigtige retning og hjælpe dig og din enhed.

Reparation I dit hjem

Vi kan kører ud til dig, og reparere din telefon hos dig i vores kørende værksted. Vi har mange års erfaring i branchen, og går op i kvalitet samt god service.

Find vores butik

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Hørsholm, og få repareret din telefon. Kontakt os på: